Oerwezens in musea Florence  

Mode als kunstvorm

Modeontwerpers zijn bedenkers en makers van bijzondere creaties. Steeds opnieuw zijn ze op zoek naar vernieuwende en originele modellen die nooit eerder zijn bedacht. Grote ontwerpers willen ons met hun creaties iets vertellen. Wij worden daardoor aan het denken gezet, geprikkeld en soms zelfs geshockeerd. De parallellen met andere beeldend kunstenaars zijn duidelijk. Daarom worden ontwerpers van naam als kunstenaars beschouwd.

Bijzondere creaties

Nieuwe collecties van de beroemdste modeontwerpers worden met grote shows gelanceerd. Net als bij bijzondere exposities wordt er in de pers veel aandacht aan besteed. De hele modewereld kijkt toe: welke bijzondere creaties zien we op de catwalk en wat wordt de trend voor het komende seizoen? De ontwerpen van de grote couturiers dienen net als het werk van beroemde schilders en beeldhouwers als inspiratie. In de confectiemode en de webshop van https://www.na-kd.com/nl zie je die invloeden dan ook terug.

Laat je inspireren

De echte kunstwerken uit de modewereld zijn origineel en prachtig om te zien. Op de catwalk komen ze helemaal tot hun recht. Praktisch zijn ze echter meestal niet. Ze zijn dan ook niet ontworpen om iedere dag te dragen. Liefhebbers van bijzondere kleding kunnen wel geïnspireerd raken door deze kunstzinnige ontwerpen. Voor wie graag een opvallende outfit draagt, heeft NA-KD voor dames ook een ‘Art-collectie’ samengesteld. Hierin vind je allerlei kledingstukken waarmee je gegarandeerd indruk maakt!

Persoonlijk en gewaagd

Als je niet van saaie kleding houdt en graag een statement maakt, kies je voor kleurrijke motieven en opvallende prints. Je bent dan ook niet bang deze met elkaar te combineren en zo zelf een gewaagde outfit samen te stellen. Aparte halslijnen, grote pofmouwen en opvallende ruches die doen denken aan ontwerpen van Victor & Rolf: voor jou geen basic of dertien in een dozijn! Persoonlijk, gewaagd en kunstzinnig is waar je naar op zoek bent, ook wat je kleding betreft.

Kunstzinnige mode voor iedereen

Een tikkeltje bloot mag ook best voor jou: gewaagde kleding van doorschijnend gaas doet je denken aan creaties van Fendi. Tops met een blote rug combineer je zelf tot een look waar je blij van wordt. Een jurk met uitsparingen op plekken waar je het niet verwacht lijkt rechtstreeks van de catwalk te komen! Vol zelfvertrouwen gedragen zal deze outfit dan ook bij elke gelegenheid voor bewonderende blikken zorgen. Als je van kunstzinnige kleding houdt hoef je dus echt geen haute couture te dragen. In de webshop van NA-KD vind je prachtige en betaalbare alternatieven.